ΜΟΔΑ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

10 ροκ σταρ με τα καλύτερα σχέδια τατουάζ



Τατουάζ και ροκ μουσική πάνε χέρι και το χέρι, αλλά αυτές τις μέρες φαίνεται ότι οι μόνοι μουσικοί που παίρνουν νέο μελάνι είναι η Rihanna και ο Justin Beiber. Ενώ αυτό είναι όλα ωραία και δανδής για αυτούς και τους οπαδούς τους, υπάρχει σοβαρή έλλειψη ροκ μουσικούς που τον αθλητισμό βαριά ποσότητες μελανιού αυτές τις μέρες. Όλο και περισσότερες μπάντες προσθαλάσσωσης βαρέων μετάλλων, sleaze ροκ, hard rock και άλλα είδη υπέρ των πιο ήπια, πιο ήπια μελωδίες. Αυτή η νέα γενιά του rock star μπορεί να έχουν τατουάζ μανίκι βραχίονα, αλλά είναι συνήθως κρυμμένα από καιρό πουλόβερ Argyle ή άλλες κροσσώδης ταχυτήτων.
Για τα καλύτερα σχέδια ροκ τατουάζ, έχουμε να δούμε μουσικούς που έχουν στο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Οι 10 ροκ σταρ σε αυτόν τον κατάλογο έχουν περιοδεύσει και τη μουσική για όσο χρονικό διάστημα ο καθένας μπορεί να θυμηθεί, και το μελάνι τους δεν χρησιμεύει ως ένα αξεσουάρ μόδας, αλλά περισσότερο σαν μια ιεροτελεστία της μετάβασης που κέρδισε, ενώ στο δρόμο. Αυτά τα τατουάζ αντιπροσωπεύουν κάθε αργά το βράδυ του πάρτι, κάθε φυσητό amp, και κάθε επί σκηνής κατάρρευση αυτά τα ροκ σταρ είχατε ποτέ. Ελέγξτε τα διάφορα είδη μελάνι σε αυτά τα ροκ σταρ για την έμπνευση για το επόμενο σχέδιο τατουάζ σας, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ.

Josh Homme

Josh Homme είναι ο τραγουδιστής του Queens της Λίθινης Εποχής, τραγουδιστής των Them Crooked Γύπες και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος έρημο βράχο γνωστό ως Kyuss. Όλο του το σώμα, Josh φοράει τατουάζ εμπνευσμένα από πολλά χρόνια του περιοδεία με αυτές τις ζώνες. Ένα από τα πιο ουσιαστικό κομμάτια του μελανιού είναι ένα τατουάζ δάχτυλο το οποίο εξηγεί το όνομα του παππού του που πήρε αφού σχεδόν πέθανε εξαιτίας χειρουργικές επιπλοκές. Του υπενθυμίζει να σηκωθεί και να ζήσουν τη ζωή σαν αυτό που έχει σημασία κάθε μέρα.
Josh Homme
Josh Homme

Tim Armstrong

Ως ηγέτης της πανκ ροκ συγκρότημα Rancid, Tim Armstrong έχει παίξει μουσική για πάνω από 30 χρόνια και έχει τατουάζ που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα του. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ του είναι πάνω από το κεφάλι του, όπου φοράει ένα τατουάζ αράχνη στη μέση του με ένα web βγείτε έξω για το υπόλοιπο του κεφαλιού του.
Tim Armstrong
Tim Armstrong

Ο dave Grohl

Ο Dave Grohl ήρθε στο προσκήνιο ως ο ντράμερ των Nirvana, αλλά ξέσπασε με δική του με τους Foo Fighters. Στην αρχή, Foo Fighters ήταν μια καθαρή κοπή side project που δεν παίρνουν πολλή προσοχή. Σήμερα, η μπάντα είναι αρκετά αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ροκ μπάντα στον κόσμο. Ο Dave Grohl βράχια ένα ζευγάρι μανίκια βραχίονα που διαθέτουν τρομερή tribal τατουάζ σχέδια, και τον κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε βράχο δικαιωμάτων.
Ο dave Grohl
Ο dave Grohl

Ψύλλος

Ψύλλων είναι ο θρυλικός μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, και ένας από τους λίγους παίκτες μπάσο που είναι στην πραγματικότητα εμφανίζεται στο προσκήνιο, μεταξύ των άλλων μελών της μπάντας του. Ένα από τα πιο cool σχέδια τατουάζ των ψύλλοι είναι αφιέρωμα του στο Jimi Hendrix. Πριν από την ακρόαση Jimi Hendrix, ψύλλων πίστευαν ότι ροκ μουσική ήταν χάσιμο χρόνου. Μετά την ακρόαση Jimi, εντάχθηκε μία από τις καλύτερες πωλήσεις και τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών και συνεχίζεται ισχυρή σήμερα.
Ψύλλος
Ψύλλος

Travis Barker

Blink 182 είναι ένα από τα poppiest punk μπάντες, αλλά ο ντράμερ Travis Barker δίνει στην ομάδα την άκρη που χρειάζεται απεγνωσμένα. Travis είναι καλυμμένο με τατουάζ από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, αλλά οι περισσότεροι promintent κομμάτι του είναι τατουάζ στο στήθος του, που διαθέτει τη φράση «Μπορώ να πω," ένα σύμβολο Cadillac, και Boombox. Έχει, επίσης, μια σειρά από καρώ σημαία ως ένα τατουάζ στο λαιμό.
Travis Barker
Travis Barker

Billie Joe Armstrong

Ο τραγουδιστής των Green Day είναι μια άλλη ροκ σταρ ο οποίος κρατά ροκ ζωντανή, και έχει τα τατουάζ για να αποδείξει την εμπειρία του. Ένα από τα πιο cool τατουάζ φοράει είναι μια λωρίδα φιλμ στο βραχίονα του που δείχνει καρικατούρες των άλλων μελών της μπάντας.
Billie Joe Armstrong
Billie Joe Armstrong

Rob Zombie

Μετά τον Alice Cooper, ο Rob Zombie είναι ένα από τα ονόματα που συνδέεται με τα shock rock. Προκειμένου να διατηρηθεί η εμφάνισή του όχι μόνο ως μουσικός, αλλά σκηνοθέτης τρόμου, Rob Zombie είναι ντυμένο με το χέρι δολοφόνος μανίκι τατουάζ, καθώς και μια μακρά σειρά από dreadlocks και γενειάδα που θα προκαλέσει το φόβο σε οποιαδήποτε τρέχουσα ποπ σταρ.
Rob Zombie
Rob Zombie

Henry Rollins

Henry Rollins έπαιζε punk rock και να πάρει τατουάζ πριν ήταν δροσερό. Ενώ ορισμένα από τα σχέδιά του τατουάζ μπορεί να φαίνεται ένα κομμάτι της σήμερα, χρησιμεύουν ως ένα εξάρτημα εξάρτημα στο παλαίμαχος πολιτικός του punk hardcore. Ένας από τους πιο εξέχοντες τατουάζ του είναι μια φυλετική ήλιο στην πλάτη του.
Henry Rollins
Henry Rollins

Josh Todd

Ο τραγουδιστής των Buckcherry μπορεί να είναι ένας βασιλιάς του sleaze ροκ, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του φοβερό τατουάζ. Ελέγξτε έξω την πλάτη του για να δει ένα τεράστιο τατουάζ ενός βασιλιά από μια τράπουλα.
Josh Todd
Josh Todd

Glenn Danzig

ο ίδιος ο Danzig έχει μια δέσμη των τατουάζ που αναδείξουν το φοβερό τους μυς του. Αλλά η κύρια συμβολή Danzig στην σκηνή τατουάζ είναι σύμβολα του εικονική μπάντα. Τόνοι πανκ ροκ θαυμαστές έχουν Misfits τατουάζ κάπου στο σώμα τους, και ακόμα πιο δύσκολο οπαδούς ροκ έχουν το λογότυπο Danzig τατουάζ στην πλάτη τους.
Glenn Danzig
Glenn Danzig

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια

Index Labels

1995 2016 αρθρα Αφιερωματα ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσης Τσακνής Ελληνικη Rock Ελληνικό Μέταλ Ελληνικό Πανκ Ευάγγελος Χ. Βαγενάς ΖΖtop Ζωοφιλια Λάκης Παπαδόπουλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ΛΟΓΟΤΥΠΑ Λουκάς Χαψής ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Μοδα μουσικα βιβλια μουσικες ιστοριες Μουσικη μουσικη σκηνη Νεα Νεες κυκλοφοριες Νικόλας Άσιμος Νίκος Παπάζογλου ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ Παύλος Σιδηρόπουλος περιεργα ΠΥΞ-ΛΑΞ συναυλιες ΤΡΥΠΕΣ Χερουβείμ Aaron Thibeaux AC/DC Aerosmith Alice Cooper Amon Amarth Andreas Kisser At The Gates Slaughter Of The Soul Earache auto Axl Rose Billy Gibbons Black Sabbath BMW M5 E39 BMW S1000RR Bob Dylan Body Bon Scott Bono Christoph Rehage Courtney Love Dakar David Bowie David Byron DEFTONES DIO Donald Trump eco Eddie Vedder Elizabeth Taylor Elton John EO Smart Connecting Car Events festival Festival! Festivals Freddie Mercury Freerunning Full Houze Gojira Greenpeace Guns N' Roses Harley-Davidson History of Rock Iggy Pop IN-EDIT Festival In-Edit Thessaloniki Edition Iron Maiden James Hetfield James Newell JANIS JOPLIN Jeff Hanneman Jim Jr Jim Morrison Jimi Hendrix Experience Jimmie Van Zant John Bonham John Lennon JOURNEΥ JUDAS PRIEST Katatonia kayak Kirk Hammett kiss KREATOR Kurt Cobain Lamb Of God Led Zepellin Led Zeppelin Lemmy Lynyrd Skynyrd Madonna Marauder Marcus Hook roll Band May Pang Metallica moto Motorhead music My Chemical Romance Napster Nirvana Ozzy Osbourne Parkour Paul McCartney PAUL STANLEY Pearl Jam Planet Of Zeus Prince Queen Radiohead Rasputin ROB HALFORD Robert Plant Rockwave Festival Roger Daltrey Rotting Christ Santana Sepultura Sharon Kovacs SIX FEET UNDER skate Skid Row Slash Slayer Sober On Tuxedos sports System Of A Down T-Bone Walker tatoo The Clash The Doors Tony Iommi u2 x-treme Yoko Ono Young